El camp

Característiques
Els 18 forats tenen una mitjana de 82 metres. El forat més curt són 60 metres i el més llarg té 118 metres (veure targeta de joc per més detalls).

Els primers 9 forats del recorregut són més senzills i curts, no entra en joc cap llac però si hi ha carrers estrets i algun fora límits complicat. La segona volta és molt més exigent, amb reptes seriosos en els forats 15, 16 i 18, tenim un total de 5 forats amb aigua i moltes sortides vorejades d’arbres que obliguen a fer cops precisos.

La majoria de handicaps baixos es troben en la segona volta.

El Camp té un total de 19 búnquers i 3 llacs artificials amb una capacitat d’emmagatzematge d’aigua superior als 3 milions de litres.

Es pot considerar un recorregut molt tècnic, amb reptes interessants per tots els nivells de jugadors.

El camp té dissenyats dos recorreguts, un en mides de P&P català de 1.465m i un segon de mides EPPA, de 1.199 metres de llargada. En total hi ha 10 forats amb sortides diferents, 3 estan en la primera volta i a la segona volta hi ha fins a 7 tees de sortida que modifiquen la dificultat i els reptes dels diferents forats.

La construcció del recorregut ha estat especialment tractada amb cura per la direcció, i s’han retocat en diverses ocasions els búnquers de sorra, s’ha rectificat algun perfil de greens i s’han ubicat estratègicament arbres i arbustos per evitar riscos de cops amb boles i, al mateix temps, enbellir el camp incloent distintes espècies d’arbres: garrofers, alzines, roures, pins, etc.

A més, es va signar amb la Generalitat el compromís de regar amb aigua reciclada quan fos construïda la planta de tractament d’aigües residuals. Des d’un inici es va instal·lar la línia de captació d’aigua, de més de 1,8 quilòmetres de longitud, fins a la depuradora i un desnivell de més de 90 metres.

A l’estiu de l’any 2003 es va iniciar el període de proves de la posta en marxa de la planta de reciclatge de l’aigua residual de la EDAR de Sant Andreu de Llavaneres, amb una instal·lació moderna i sofisticada que utilitza llum ultra-violada i així evita l’ús de clor per a la desinfecció.

caracteristiques-foto1
caracteristiques-foto2